PTVGYM TAMPERE

Reilu 1000 neliötä täynnä asennetta Tampereen Nekalassa! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Tampereen kuntosali sijaitsee osoitteessa Kuokkamaantie 8, 33800 Tampere.

​​​​​​​
Tampereen kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon, toiminnalliseen treeniin ja painonnostoon. Tampereen kuntosalilta löytyy myös ammattitaitoinen urheiluhieroja, joka saa tarvittaessa vaativammatkin jumit auki.

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kaikki palvelut voit ostaa myös verkkokaupastamme 24/7.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on kuntosali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!
​​​​​​​

​​​​​​​1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää kuntosali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. PTVGYM Tampere on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1 kg - 60 kg).

Tampereen kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardio-laitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, porraskone sekä soutulaite.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Tampereen kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanostolajiin tarkoitetut special -tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkyräkkejä ja maastavetoalueita, löytyy kaikkia neljä kappaletta. Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa minkä haluat!

Kyykkyräkkien lisäksi salilta löytyy myös monolift-kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon, mm. 20 kg painonnostotangot liukkailla laakereilla. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper-levypainot.

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Nekalasta löytyy 11 metrin mittainen nurmimatto, jossa voit vetää tai työntää kelkkaa ja kantaa farmarisalkkuja. Näiden lisäksi käytössäsi on slam balleja, battle roapsit, renkaat, mininojapuut, kahvakuulia ja speed ladderit. ​​​​​​​

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!


KATSO TAMPEREEN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO


ASIAKASPALVELU

Arkisin 16.00 - 19.00


PÄÄSY KULKUTUNNISTEELLA

Vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri

HINNASTO

Jäsenyys 49€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 15€

Lue lisää hinnastosta