PTVGYM PORVOO

Yli 700 neliön teollisuushalli täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Porvoon kuntosali sijaitsee osoitteessa Puusepänkaarre 7, 06150, Porvoo. Sali on auki kulkutunnisteella vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 16-19.

Porvoon kuntosali on aito ja alkuperäinen eli se ensimmäinen PTVGYM kuntosali joka on perustettu vuonna 2016. Porvoon sali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta aina huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, toiminnalliseen treenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon.

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kaikki palvelut voit ostaa myös verkkokaupastamme 24/7 ja tulla treenille kun sinulle parhaiten sopii!

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. PTVGYM Porvoo on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-65kg).

Porvoon kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaite. Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti.

Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostamme kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon.

Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa ja musiikit on valittu tämän mukaisesti!


2.

VOIMANOSTO

Porvoon kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi Porvoon kuntosalilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä.

Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja.

Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Porvoon kuntosalilta löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot.

Lisäksi löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Porvoon salilta löytyy lisäksi 20m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa, kantaa merimiestelinettä tai farmarisalkkuja. Nurmimaton päältä löytyy ”apinarata”, jossa voit mm. kiipeillä ja roikkua.

Kesäisin Porvoossa on käytössä myös ulkosali, jossa voi bodata pelti paljaana auringonpaisteessa!

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!


KATSO PORVOON KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

-


Asiakaspalvelu

Arkisin 16.00 - 19.00


Pääsy kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri

Hinnasto

Jäsenyys 49€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 15€

Lue lisää hinnastosta