Hinnasto | PTVGYM

-

Jäsenyys: 47-49€/kk

Jäsenyys on edullisin ja fiksuin vaihtoehto, jos haluat treenata aktiivisesti salilla. Kiinteään 47-49€ kuukausihintaan treenaat salilla niin paljon, kuin haluat vuoden jokaisena päivänä! Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2kk, jonka jälkeen sopimuksen voi purkaa ilman mitään irtisanoutumisaikoja. Kuukausihinta on paikkakunta kohtainen ja vaihtelee 47-49€ välissä.


1KK KORTTI: 60€

Yhden kuukauden kortilla pääset treenaamaan salille ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia. Voit käyttää salia milloin itse haluat, vuorokauden ympäri. Kortti on voimassa yhden kuukauden ajan, jonka jälkeen se lakkaa toimimasta. Tämä kortti sopii hyvin sinulle, kuka tulet vain hetkeksi vierailemaan paikkakunnalle tai haluat ensin kokeilla yhden kuukauden verran onko sali sopiva sinulle.


10krt kortti: 65€

10krt kortti oikeuttaa kymmeneen salin käyntikertaan. Voit käyttää salia milloin itse haluat, vuorokauden ympäri. Kortissa on 3kk aikaraja, joten kaikki kymmenen treeniä tulisi tehdä tuon aikarajan sisällä. Tämä kortti sopii esimerkiksi hyvin sinulle, kuka tulet vain hetkeksi vierailemaan paikkakunnalle tai treenaat keskiarvollisesti kerran viikkoon.


Kertakäynti: 8€

Kertakäynti oikeuttaa yhteen treenikertaan valitsemallasi salilla. Ota ilo irti hinnasta ja treenaa niin pitkään kuin kuntoa riittää! Voit ostaa kertakäynnin joko arkisin salilta klo 16-19 tai kertakäyttöisen pin-koodin verkkokaupasta. Pin-koodilla pääset salille vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.


Kulkutunniste: 10€

Tarvitset kulkutunnisteen ostaessa jonkun seuraavista palveluista: jäsenyys, 1kk kortti, 10krt kortti. Palvelut ovat salikohtaisia.


Jos haluamasi maksutapa löytyy PTVGYMin verkkokaupasta, voit maksaa sen verkkokaupassa. Jos maksutapaa ei löydy verkkokaupasta, pitää maksu suorittaa salin respassa henkilökunnan paikalla ollessa arkisin klo 16-19.