PTVGYM KOUVOLA

Reilu 800 neliötä täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Kouvolan kuntosali sijaitsee osoitteessa Tommolankatu 12, 45130 Kouvola. Sali on auki kulkutunnisteella tai kertakäyttöisellä pin-koodilla vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 16-19.

Kouvolan kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippu ammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, vahvamiestreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Kouvolan salita löydät myös urheiluhierojan, joka avaa lihaksen kuin lihaksen, ja edistää näin treenaamista.

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. PTVGYM Kouvola on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1 kg-70 kg).

Kouvolan kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, porraskone sekä soutulaiteet.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Kouvolan kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20 kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15 kg special -tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat ovat suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne ovat suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Kouvolan salilta löytyy 15 m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa, kantaa farmarisalkkuja tai vaikkapa piiskata voimaköyttä. Erillisestä cardiohuoneesta löytyy myös ”apinarata”, jossa voit mm. kiipeillä ja roikkua. Huoneesta löytyy myös nyrkkeilysäkki, slam balleja, kahvakuulasarja, hyppynaruja, boxeja yms.

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen kuntosali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!


KATSO KOUVOLAN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

-


ASIAKASPALVELU

Arkisin 16.00 - 19.00


PÄÄSY KULKUTUNNISTEELLA

Vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri

HINNASTO

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€

Lue lisää hinnastosta

YHTEYSTIEDOT

Tommolankatu 12,
45130 Kouvola

kouvola@ptvgym.fi

​​​​​​​